Beste gasten, 

Onze Bar Moustache deuren zijn sinds vandaag voor goed gesloten.

Het was geweldig. Veel dank! 

Team Moustache


Lekkere trek gekregen?

Bar Moustache - Dat zit wel snor!

Bar Moustache staat voor informeel en vriendelijk, kundig doch ongedwongen, gastronomisch genieten in comfort. Een plek voor jong en oud, een plek voor iedereen en dat iedere dag van de week. We zijn doorgaans open voor ontbijt, heerlijke koffies, sappen en smoothies. Tussen 10.00 en 16.00 uur serveren we lunch en vanaf 15.00 kan er geborreld worden met heerlijke antipasti, snacks en pizza's uit de steenoven. Vanaf 18.00 uur staat het keukenpersoneel voor je klaar om een verrassend lekker diner voor je te bereiden. Kom je voor een goede borrel aan de bar, een kopje koffie met gebak, een snelle hap, uitgebreid dineren, alleen, met zijn tweeën of een grote groep - we regelen het! En zorgen voor iets lekkers dat erbij past. 

Recensies

Ik kom hier vaak voor de lunch, de broodjes zijn origineel en de salades heerlijk. De dames in de bediening zijn bijzonder aardig en helpen je met de dagelijkse specials.

Arno

This place is a must, no matter what day of the week. Thank you for amazing food, great wine and fantastic service!

Andre Walters

Heerlijk eten, super vibe en enthousiast en professioneel personeel, wij komen zeker terug!

Chris Jong

Contact

Team Bar moustache staat voor je klaar op de Utrechtsestraat 141. Reserveer nu online of loop gezellig binnen. Tot straks!


Theater

Team Moustache kijkt er naar uit om ook theater bezoekers te verwelkomen! Gelieve bij het maken van de reservering te vermelden dat u nog naar het theater gaat, zodoende kunnen we de keuken informeren dat u tijdig weg moet! Smakelijk, en alvast een fijne voorstelling!

Werken bij Bar Moustache

Guest matter, employees make the difference

Ben jij op zoek naar een (bij)baan in een veelzijdig horecabedrijf? Lijkt het je leuk om te werken in een jong en ambitieus, hecht team? En zoek je naar een organisatie waar doorgroei mogelijkheden gegarandeerd zijn? Kom dan snel kennis maken of stuur je CV met motivatie brief naar onderstaand email adres. 

Bar Moustache is onderdeel van een organisatie die meerdere locaties in en rondom Amsterdam bezit. Hierdoor zijn wij altijd opzoek naar nieuwe horeca toppers in iedere afdeling om ons team te versterken. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden, neem contact met ons op!